Amazing Alex HD

Amazing Alex HD 1.0.1

Verslavende puzzelgame voor de iPad

VOOR

  • Uitdagend en gevariëerd
  • Kleurrijke graphics
  • Zelf levels maken

TEGEN

  • Eerste puzzels zijn erg makkelijk

Excellent
9

Amazing Alex HD is een heerlijke puzzelgame voor de iPad, gemaakt door het team achter Angry Birds. Het spel heeft geen boze vogels of groene biggen, maar is minstens zo verslavend.

Hoofdpersoon Alex verveelt zich stierlijk op school, tot hij opeens een lumineus idee heeft. Hij pakt een voetbal, twee planken en een mandje. De bal wil hij via de planken in het mandje krijgen. Lukt het, dan slaagt hij in zijn missie en mag hij een nieuwe constructie bedenken.

Dat is Amazing Alex HD in een notendop. Á la Angry Birds speel je een reeks opdrachten, waarbij je telkens goed moet nadenken. Het begint makkelijk, maar al gauw werk je met ballonnen, viltstiften, tennisballen, kartonnen dozen en scharen. Opdrachten worden moeilijker: stuur een ballon de lucht in, terwijl je twee stiften omkegelt die twee tennisballen richting het mandje moeten lanceren. Elk voorwerp valt, rolt of vliegt op een andere manier.

Amazing Alex HD bepaalt je score aan de hand van sterren. In elk level zijn een drietal sterren geplaatst. Weet je deze te raken met verschillende voorwerpen, dan pak je high score. Zeker in latere levels zijn er meerdere manieren om het level succesvol af te sluiten en alle sterren te verzamelen. Door dit systeem is Amazing Alex HD lekker uitdagend en speel je levels telkens opnieuw om die 100% score te halen.

Voor creatieve breinen heeft Amazing Alex HD een level editor. Met LittleBigPlanet-achtige eenvoud sleep je voorwerpen naar een plek naar keuze, plaats je sterren in je level en kies je een thema voor het uiterlijk. Deze creatieve speeltuin verlengt de speelduur van Amazing Alex HD aanzienlijk.

Zwaartekracht, getekende levels en een hoge verslavingsfactor… Amazing Alex HD doet in veel opzichten denken aan Angry Birds, maar mixt het met puzzels zoals we die kennen van game-klassieker The Incredible Machine.

Meeste downloads Puzzels voor iphone

Meer
Amazing Alex HD

Download

Amazing Alex HD 1.0.1

Beoordelingen about Amazing Alex HD